Velkommen

Johannes og Inger byder velkommen i Gartneriet Jensen.

Her finder du Danmarks største samling af Fuchsia og Pelargonium og masser af andre sjældne planter. Der sælges stiklinger, større planter og tilbehør i 1000 kvm. stort væksthus og vi er altid behjælpelige med råd og vejledning og vi giver os god tid til kunderne.

Gartneriet kan byde på en dejlig botanisk oplevelse for hele familien. I gartneriets lille udstillingshave med tilhørende pergola kan ses en skøn samling af gamle Fuchsia.

Vi tilbyder vinteropbevaring af kundernes planter. Yderligere information kan fås i gartneriet.

Få en botanisk oplevelse syd for København. Besøg gartnerier og planteskoler med ekspertise i stauder, vandplanter, Fuchsia, Pelargonium, tomater, chili, krydderurter og historiske planter. Læs mere på Gardentour

Kom og besøg os på bolig og havemesse "Mit hjem er mit slot" i perioden 28. maj til og med 2. juni. Vi udstiller skønne Pelargonium og andre spændende planter.

Læs mere på Mit hjem er mit slot

Fra 20. til 23. juni deltager vi i Cph Garden med udstilling og salg af skønne Pelargonium. Glæd dig til fire inspirerende dage med haven i fokus med showhaver, eventprogram og meget mere. Læs mere på Cph Garden