• Telefon
    (+45) 21 31 85 12
  • Email
    jije@mail.dk
  • Tirsdag - Søndag
    10:00 - 17:00

Om Gartneriet Jensen

Gartneriet Jensen er oprindelig startet på Bornholm, hvor min far drev gartneri. Efter endt gartneruddannelse med praktikophold i bl.a. England, hvor jeg mødte Inger, startede vi op som selvstændige i Hørsholm i 1966. Vi flyttede til Herfølge i 1974 for at få mere plads.

Gartneriet kan byde på en dejlig botanisk oplevelse for hele familien. I gartneriets lille udstillingshave med tilhørende pergola kan ses en skøn samling af gamle Fuchsia, oliventræer og andre specialiteter. De gamle hyggelige drivhuse er fyldt med nostalgi.


Gartneriet kan byde på en dejlig botanisk oplevelse for hele familien. I gartneriets lille udstillingshave med tilhørende pergola kan ses en skøn samling af gamle Fuchsia, oliventræer og andre specialiteter. De gamle hyggelige drivhuse er fyldt med nostalgi. Vi producerer selv størstedelen af vores planter her i gartneriet. Alle vores egenproducerede planter er dyrket med omsorg og kærlighed. Vi arbejder med biologisk bekæmpelse, hvilket betyder, vi bruger mindst mulig sprøjtegifte og farlig kemi.


Vi specialiserer os især på faglige kompetencer, samt et bredt og særligt sortiment. Vi er en virksomhed, hvor de levende planter er i fokus. Vi bestræber os på at give dig den mest kompetente rådgivning og vejledning inden for alt i det grønne, samt valg af planter. Vi ser nemlig gerne, at du forlader gartneriet med en fornemmelse af både at være inspireret og beriget med ny viden om de planter, du har købt med hjem.


Vi glæder os til at betjene eksisterende samt naturligvis nye kunder.


Med venlig hilsen,

Inger og Johannes Jensen